Friday, 29 March, 2024

Αuτός είναι ο Αφγανός που βίαζε την 11χρονη κόρη του

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 31χρονος με καταγωγή από το Αφγανιστάν, ο οποίος βίαζε την 11χρονη κόρη του και ασελγούσε στο μικρότερο παιδί του

ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών, μέσα στη δομή φιλοξενίας μεταναστών της Θήβας.

Με εισαγγελική εντολή, τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα:

Πρόκειται για τον 31χρονο Αφγανό (Επ.) KARIMI (Ον.) ALIJAN του ABDOL HAKIM και της ZARMINE, που διέμενε με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους στη Δομή προσωρινής φιλοξενίας πολιτών τρίτων χωρών στη Βοιωτική πόλη.

Ο 31χρονος κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις:

α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκου,

β) της κατάχρησης ανηλίκου με την μορφή της γενετήσιας πράξης σε βάρος ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση και

γ) της αιμομιξίας-γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22620-82185 και 22620-82180, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου