Thursday, 28 March, 2024

Βίλια: Εξετάζεται αν η σορός της βαλίτσας ανήκει στην 19χρονη

Αγωνία επικρατεί μεταξύ των οικογενειών αγνοουμένων, μετά τον εντοπισμό μιας γυναικείας σορού μέσα σε βαλίτσα

σε ερημική περιοχή στα Βίλια από κυνηγό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δοθεί προτεραιότητα στον έλεγχο ταυτοποίησης της σορού με το DNA της 19χρονης Αρτέμιδας που εξαφανίστηκε από το Κορωπί.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους το DNA της εξαφανισμένης κοπέλας από την πρώτη στιγμή, καθώς το είχαν συλλέξει από μία οδοντόβουρτσα και μία χτένα από το σπίτι της 19χρονης.
Το πρώτο πράγμα που θα ελέγξουν τα επόμενα 24ωρα οι Αρχές, είναι αν αυτό το DNA ταυτοποιείται με το DNA της δολοφονημένης γυναίκας, που βρέθηκε στη βαλίτσα στα Βίλια.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, δηλώνει στο Νewsbomb.gr, ότι υπάρχουν κάποια κοινά σημεία στις δύο υποθέσεις, ωστόσο είναι νωρίς, για εξαγωγή συμπερασμάτων.
«Περιμένουμε να δούμε, αν υπαρχει ταυτοποίηση DNA ή όχι, καθώς και τα αποτελέσματα της νεκροψίας -νεκροτομής. Ελπίζουμε, ότι το πτώμα δεν ανήκει στην εξαφανισμένη κοπέλα», σημειώνει ο κ. Ντούκας.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μια πρώτη εκτίμηση τοποθετεί χρονικά το θάνατο της γυναίκας πριν από δύο έως τρεις μήνες, καθώς η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.
Οι υποθέσεις 20 γυναικών, των οποίων δηλώθηκε η εξαφάνιση το επίμαχο αυτό διάστημα, βρίσκονται πλέον σε πρώτο πλάνο, εν αναμονή της ταυτοποίησης της σορού από τον ιατροδικαστή.
Η νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο. Αρχικά στόχος είναι να διευκρινιστεί η ηλικία του θύματος, ώστε να περιοριστεί η λίστα των ερευνών της αστυνομίας αλλά και να διευκρινιστούν και τα αίτια θανάτου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν εμφανείς εξωτερικές κακώσεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου