Friday, 19 April, 2024

Βιασμός 11χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της αθλήτριας για τον προπονητή της

Βιασμός 11χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της αθλήτριας για τον προπονητή της
Της Άννας Κανδύλη

Με απειλές κατά της ζωής της αλλά και κατά της οικογένειάς της, τρομοκρατούσε ο 38χρονος προπονητής την 21χρονη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα 11 της χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της έλεγε πως θα τη σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένειά της αν μιλούσε. Όμως το 2013 η κοπέλα μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη παράγοντα του Ομίλου στον Ωρωπό, προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Ωστόσο ο διοικητής, τους συνέστησε να φροντίσουν το κορίτσι τους και να μην προχωρήσουν δικαστικά για να μην τραυματιστεί αυτό ακόμη περισσότερο. Το αποτέλεσμα ήταν πάντως, να απολυθεί από το Όμιλο ο προπονητής ο οποίος έκτοτε εξαφανίστηκε.

Από το 2013 και μέχρι πρόσφατα, η αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας, είχε «θάψει» βαθιά μέσα της όσα έζησε. Παίρνοντας θάρρος όμως από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου αποφάσισε να καταγγείλει και το δικό της βιασμό. Της έστειλε μήνυμα και σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν. Μετά τη συνάντησή τους αποφάσισε να μιλήσει.

Έτσι, ενώπιον του εισαγγελέα που κατέθεσε το Σάββατο το πρωί ήταν ξεκάθαρη, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του προπονητή πως υπήρξε «συναίνεση» εκ μέρους της αλλά και πως όλα αυτά συνέβησαν, ενώ ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία, με δεδομένο ότι εκείνος απομακρύνθηκε από τον Όμιλο το 2013 ενώ η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών.

enikos

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου