Friday, 29 March, 2024

Βιασμός 12χρονης: Ελεύθερος 60χρονος, που είχε αγοράσει πορνογραφικό υλικό

Ακόμη ένας κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια απολογήθηκε την Τετάρτη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Απολογήθηκε ενώπιον της 33ης Τακτικής Ανακρίτριας 60χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση των Σεπολίων.

Από την έρευνα των αρχών έχει ταυτοποιηθεί ότι ο κατηγορούμενος είχε αγοράσει φωτογραφίες και βίντεο που περιέχουν πορνογραφικό υλικό με τη 12χρονη ανήλικη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 60χρονος αρνείται ότι συνάντησε την ανήλικη και δήλωσε ότι θεωρούσε ότι μιλούσε μαζί της, ενώ αγόρασε πορνογραφικό υλικό. Ακόμη ένας κατηγορούμενος απολογήθηκε την Τετάρτη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. O 39χρονος, που ασχολείται επαγγελματικά στον τομέα της πληροφορικής, ήρθε αντιμέτωπος με τις δικαστικές Αρχές καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή του φωτογραφίες του παιδιού τις όποιες είχε λάβει διαδικτυακά.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν μετά την απολογία του ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα 3 φορές το μήνα και επιπλέον της επιβολής χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.

cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου