Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Βιασμός 12χρονης: Συνθήματα έξω από το γραφείο του δερματολόγου, πατέρα 5 παιδιών!

Ανατριχιαστικές πληροφορίες έρχονται στο φως για τον ένα από τους πέντε νέους συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, οι οποίοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ υπάρχουν μαρτυρίες για την παράξενη συμπεριφορά απέναντι σε νεαρά κορίτσια του δερματολόγου και πολύτεκνου πατέρα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης έναντι αμοιβής.

«Επειδή τον θεωρούσαν καλό γιατρό είχα στείλει και την κόρη μου. Μου είπε ότι δεν ήθελε να ξαναπάει γιατί δεν της άρεσε η συμπεριφορά του. Της έλεγε ότι είναι ωραία κοπέλα και άλλα… Με πήρε και μια ξαδέλφη μου που μου είπε ότι ρίχτηκε στην εγγονή της και δεν ήθελε να πάει ξανά στον γιατρό» τόνισε στην ΕΡΤ ένας κάτοικος της περιοχής όπου διατηρεί γραφείο ο δερματολόγος.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν και τα σχόλια των ασθενών του στο διαδίκτυο, όπου οι κριτικές είναι ιδιαίτερα αρνητικές.

65χρονος δερματολόγος ανάμεσα στους βιαστές της 12χρονης

Το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το γραφείο του 65χρονου δερματολόγου και πατέρα 5 παιδιών, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα, όπως «βιαστής» και «παιδόφιλος».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου