Thursday, 25 April, 2024

Βιασμός 13χρονης στη Βοιωτία: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις ανήλικοι

Ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν οι τρεις ανήλικοι μαθητές που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού 13χρονου κοριτσιού από διπλανό σχολείο, σε χωριό της Βοιωτίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του lamianow.gr, οι τρεις νεαροί θα πρέπει να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες, να μην ξαναπλησιάσουν την κοπέλα, θα επιτηρούνται από επιμελητές της εισαγγελίας Λιβαδειάς, ενώ παράλληλα τους απαγορεύτηκε η έξοδος τους από τη χώρα.

Η ανακριτική διαδικασία ήταν πολύωρη και εκτός ανακρίτριας και εισαγγελέως, συμμετείχαν ψυχίατρος, ψυχολόγος αλλά και οι γονείς των ανήλικων παιδιών.

Το χρονικό του βιασμού της 13χρονης 

Υπενθυμίζεται ότι ο εφιάλτης της 13χρονης εκτυλίχθηκε την Τρίτη (14/2) σε χωριό κοντά στη Λιβαδειά. Οι ανήλικοι δράστες την παράσυραν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ερημική τοποθεσία, αποκομμένο από τον πολιτισμό μέρος, όπου την ακινητοποίησαν και τη βίασαν διαδοχικά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το κορίτσι που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με έναν από τους τρεις δράστες, πείστηκε να τον συναντήσει μετά από συνομιλία τους στα social media προκειμένου. Ξαφνικά, εμφανίστηκαν από το πουθενά άλλα δύο άτομα τα οποία η 13χρονη δεν γνώριζε. Αντιλαμβανόμενη ότι κάτι δεν πάει καλά προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου