Thursday, 28 March, 2024

Βούλα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο «δράκος με το τζόκεϊ» – Είχε επιτεθεί σε τέσσερις γυναίκες

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο αποκαλούμενος «δράκος με το τζόκεϊ», ο οποίος είχε σκορπίσει τον τρόμο
σε ανυποψίαστες γυναίκες, στην περιοχή της Βούλας. Πρόκειται για έναν 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη στο Περιστέρι, το μεσημέρι της Δευτέρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 34χρονος ταυτοποιήθηκε έπειτα από έρευνες των Αρχών και χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε σε καφετέρια, στο Περιστέρι. Ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Όπως έχει προκύψει από την έρευνα, ο κατηγορούμενος έστησε καρτέρι σε τέσσερις γυναίκες, στην περιοχή της Βούλας, το βράδυ της 27ης Απριλίου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, επέλεγε να κινείται πεζός σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, ώστε να στοχοποιεί τα υποψήφια θύματά του. Προσέγγισε τις γυναίκες με το πρόσχημα ότι ήθελε να ζητήσει πληροφορίες και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις. Αμέσως μετά τις καταγγελίες συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη. Στο πλαίσιο των ερευνών, αυτός ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του, ενώ αναγνωρίσθηκε από όλα τα θύματά του. Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που είχε μεταδώσει το mega, ένα από τα θύματα του 34χρονου είχε καταφέρει να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο τη φιγούρα του δράστη, γεγονός που φαίνεται ότι βοήθησε στην ταυτοποίησή του και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου