Thursday, 28 March, 2024

Βρέθηκε νεκρή η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης

Νεκρή εντοπίστηκε η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση Χρουσάλα, το μεσημέρι της Τρίτης.
Οι πληροφορίες του thestival, αναφέρουν πως η γυναίκα βρέθηκε πνιγμένη σε θαλάσσια περιοχή της Επανομής Θεσσαλονίκης, γνωστή ως Κτήμα του Καραγκιόζη.
Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Σύμφωνα με τα έως τώρα ευρήματα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο σημείο εντοπισμού της σορού βρέθηκε κι ένα σημείωμα.
Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε
Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω της ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο δεν διευκρινίζει τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της. Ζητάει συγνώμη από τα παιδιά της και δίνει μόνο κάποιες διευκρινίσεις για κληρονομικά ζητήματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που είδε την γυναίκα να βγάζει τα ρούχα της και να μπαίνει στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα τα παραπάνω στοιχεία, «δείχνουν» αυτοκτονία.
Η δίωξη εις βάρος της
Tον Νοέμβριο, είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.
Τότε, η ίδια είχε δηλώσει: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου