Friday, 19 April, 2024

Βρέθηκε συμβατός δότης για τον 3χρονο Γιωργάκη, που χρειάζεται μεταμόσχευση

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 3χρονο Γιώργο Ποπώβ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος χρειάζεται επειγόντως να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η οικογένεια του μικρού αναζητούσε συμβατό δότη, για μεταμόσχευση μυελού των οστών, καθώς το αγοράκι πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια, αιμοφαγοκυτταρικό σύνδρομο και λοιμώδης μονοπυρήνωση. Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν, εδώ και 6 ημέρες, για εντοπισμό συμβατού δότη απέδωσαν, καθώς εντοπίστηκαν τρεις περιπτώσεις.

“Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα μας χαρίσει τη ζωή“

Συγκινεί η μητέρα του 3χρονου αγοριού με το μήνυμα και το «ευχαριστώ» που στέλνει μέσα από το νοσοκομείο έχοντας στην αγκαλιά της το αγγελούδι της. «Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα μας χαρίσει τη ζωή. Λεπτομέρειες ακόμη δενξέρουμε, ξέρουμε μόνο ότι βρέθηκε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας. Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Μας δώσατε μεγάλη χαρά. Ο Γιώργος ήταν η αφορμή να ξεκινήσει κάτι καλό. Εάν δεν είστε εσείς ο δότης για τον Γιώργο θα είστε για κάποιον άλλο. Όσοι κλείσατε ραντεβού θα σας παρακαλούσα να πάτε γιατί όπως κάποιος χάρισε σε εμάς την ζωή, αύριο μπορεί να την χαρίσουμε εμείς σε κάποιον άλλο», αναφέρει συγκινημένη η μητέρα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου