Saturday, 20 April, 2024

Βόλος: Απείλησε να σκοτώσει τις κόρες του και επιτέθηκε στη γυναίκα του!

Οι φωνές και οι λεκτικές επιθέσεις στα παιδιά του “ξεσηκώνουν” τους γείτονες, που καλούν συνεχώς την αστυνομία.
Μέχρι και στο Χαμόγελο του Παιδιού έχουν απευθυνθεί οι γείτονες για να βοηθήσουν δύο ανήλικα κοριτσάκια που δέχονται συνεχώς λεκτικές επιθέσεις και απειλές από τον πατέρα τους.
Ο πατέρας είναι 45 ετών, η οικογένεια δεν αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και όλα αποδίδονται στο γεγονός ότι δεν μπορεί ο γονιός να… διαχειριστεί τον θυμό του! 
Χθες κατέληξε, χωρίς δικηγόρο, στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για τις απειλές εις βάρος των κοριτσιών και για απόπειρα σωματικής βλάβης κατά της συζύγου του καθώς κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.
“Θέλω μια δεύτερη ευκαιρία, έχω μετανιώσει”, είπε ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο, που απασχολεί συχνά την αστυνομία μετά από τις καταγγελίες των γειτόνων, ενώ διατάχθηκε και κοινωνική έρευνα από τις εισαγγελικές αρχές για να διαπιστωθεί εάν τα παιδιά πρέπει και μπορούν να συμβιώνουν με τους γονείς τους.
Χθες στο δικαστήριο παραδέχτηκε τις πράξεις του και ζήτησε επιείκεια και καταδικάστηκε για την απόπειρα σωματικής βλάβης στη σύζυγο, σε 8μηνες με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου