Thursday, 28 March, 2024

Βόλος: Συνεχίζεται ο εφιάλτης του 7χρονου μαθητή που κακοποιήθηκε στο σχολείο από συμμαθητές του!

Σάλος στην πόλη από τα όσα έγιναν στο σχολείο – Βροχή τα σχόλια των χρηστών του facebook για την υπόθεση…

Στην Εισαγγελία Βόλου πρόκειται να καταφύγει η οικογένεια του 7χρονου μαθητή που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του μέσα στο σχολείο, εν ώρα μαθήματος. Η οικογένεια του μικρού μαθητή, συνοδεία δικηγόρου πρόκειται να αναφέρει το περιστατικό στην Εισαγγελία και να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες σε βάρος των πραγματικών υπαιτιων του πρωτοφανούς περιστατικού. Ο μικρός πέστρεψε χθες κανονικά στα μαθήματά του στο σχολείο, ωστόσο το παιδί φαίνεται να βασανίζεται από εφιάλτες μετά το περιστατικό και να φοβάται. Το περιστατικό είχε συμβεί την Τρίτη το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια της μητέρας του, που είχε πάει νωρίτερα από το σχόλασμα στο σχολείο, προκειμένου να παραλάβει το παιδί της. Εκείνη την ώρα, λίγο μετά τη 13:30 το μεσημέρι, η Α’ τάξη του συγκεκριμένου σχολείου, είχε μάθημα γυμναστικής. Η μητέρα προσέγγισε τα κάγκελα του προαυλίου όπου γινόταν το μάθημα. Είδε το παιδί της να ζητάει από τη δασκάλα να πάει τουαλέτα.
Ενώ το παιδί κατευθυνόταν προς τις σχολικές τουαλέτες, η μητέρα παρατήρησε ότι από πίσω ακολούθησαν δύο παιδιά – συμμαθητές του γιου της. Ακολουθώντας τη διαδρομή έξω από τα κάγκελα του σχολείου, σοκαρίστηκε από το θέαμα που αντίκρισε. Είδε το παιδί της πεσμένο στο έδαφος, με τον έναν συμμαθητή του να τον κρατάει κάτω και τον άλλο να τον κλωτσάει στα πόδια και το κεφάλι.
Αμέσως η μητέρα άρχισε να φωνάζει. Κατευθύνθηκε προς την πλευρά της δασκάλας και της ζήτησε να ανοίξει την πόρτα του σχολείου. Η δασκάλα που πιθανόν δεν αντιλήφθηκε τι γινόταν στην άλλη άκρη του σχολικού προαυλίου, της απάντησε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στο σχολείο, εν ώρα μαθήματος. Η μητέρα δεν πτοήθηκε. Πήδηξε από τα κάγκελα του σχολείου και απομάκρυνε τα παιδιά που χτυπούσαν το γιο της.
Πηγή: Ταχυδρόμος Βόλου

Βόλος: Συνεχίζεται ο εφιάλτης του 7χρονου μαθητή που κακοποιήθηκε στο σχολείο από συμμαθητές του!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου