Friday, 19 April, 2024

Βόλος: 30χρονος φέρεται να βίασε 15χρονη με νοητική αναπηρία

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για «κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση, σε γενετήσια πράξη» άσκησε χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου

σε βάρος 30χρονου άνδρα, μετά από σχετική καταγγελία που έκαναν οι γονείς μιας 15χρονης κοπέλας στην αστυνομία.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ και σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, η έφηβη, που έχει μερική διανοητική αναπηρία, γνώρισε τον 30χρονο κατηγορούμενο, αλβανικής υπηκοότητας, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη Τρίτη.
Μετά από πρόσκλησή του, η νεαρή πήγε στο σπίτι του και τότε εκείνος φέρεται να ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, χωρίς τη θέλησή της και εκμεταλλευόμενος τη διανοητική της κατάσταση.
Η 15χρονη εκμυστηρεύτηκε τα όσα συνέβησαν στους γονείς της όταν επέστρεψε στο σπίτι και εκείνοι προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.
Ο 30χρονος συνελήφθη προχθές το βράδυ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση, σε γενετήσια πράξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Ο άνδρας θα απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Ωστόσο, μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 30χρονος υποστηρίζει πως δεν είχε σεξουαλική επαφή με την 15χρονη ούτε γνώριζε πως είχε νοητική υστέρηση.

cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου