Thursday, 28 March, 2024

Γεωργιάδης: “Ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων ευθύνεται για τη διασπορά”

Στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης επέρριψε ευθύνες ο Αδωνις Γεωργιάδης για την έξαρση της πανδημίας στην πόλη

Ειδικότερα, ο Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή προχθές, Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 κι εκεί είπε: “Εάν τηρούντο τα μέτρα δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Ο λόγος ο κυριότερος που φτάσαμε εδώ είναι γιατί δεν τηρήθηκαν επαρκώς τα μέτρα”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί τα μέτρα τηρήθηκαν στην Αθήνα κι όχι στη Θεσσαλονίκη, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι “είναι και θέμα του χαρακτήρα του κόσμου καμιά φορά…”.

“Όταν πήγα στην ΔΕΘ με τον κ. Μητσοτάκη θυμάμαι τον εαυτό μου που προσκλήθηκα σε ένα εστιατόριο το βράδυ, μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού και ήταν κάποιοι βουλευτές, με είχαν καλέσει σ’ ένα τραπέζι σ’ ένα εστιατόριο.
Όταν έμπαινα μέσα στο εστιατόριο ήρθε ο ιδιόκτητης να με καλέσει με χαρά, που πήγε εκεί ο Υπουργός στο εστιατόριο, εγώ είδα ξαφνικά σκηνές, ο ένας πάνω στον άλλον, όχι σα να μην υπάρχει Covid, σα να μην υπάρχει τίποτα.

Σοκαρισμένος του λέω “άνθρωπέ μου πρέπει να σου κλείσουν το μαγαζί, γιατί είστε έτσι”; Περίπου γελώντας αυτός μου λέει, “μα έτσι όλοι είμαστε εδώ”. Και σηκώθηκα κι έφυγα και μάλιστα ειδοποίησα την υπηρεσία λέγοντας, “ρε παιδιά κάνετε ελέγχους στη Θεσσαλονίκη”; Ο ένας πάνω στον άλλον κι ήμασταν στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, ζούσανε σα να μην υπάρχει Covid. Δεν πίστευαν ότι υπάρχει ο ιός, φαντάζομαι, το πιο πιθανό”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου