Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γεωργιανοί λήστεψαν σπίτι ανθυπαστυνόμου της δίωξης εκβιαστών

Σε χρόνο… ντε τε συνελήφθησαν δυο Γεωργιανοί διαρρήκτες που εισέβαλαν σε σπίτι στον ανθυπαστυνόμου στον Κορυδαλλό, που υπηρετεί στην δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1) σήμανε συναγερμός στην υπηρεσία και ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις. Οι δυο δράστες, ηλικίας 37 και 35 ετών εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να κινούνται στον Άγιο Παντελεήμονα λίγες ώρες αργότερα.

Οι αστυνομικοί τους κάλεσαν σε έλεγχο, με τους κατηγορούμενους να βιαιοπραγούν σε βάρος των αστυνομικών με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να τους ακινητοποιούν. Στην συνέχεια οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ και κατά την έρευνα στο όχημα αλλά και στο σπίτι που διέμεναν οι αστυνομικοί της δίωξης εντόπισαν, περίστροφο, 25 φυσίγγια, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και πλήθος ασημικών αντικειμένων.

Το ποινικό παρελθόν των συλληφθέντων

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 37χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για τα αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και για εγκληματική οργάνωση, ενώ ο 35χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα.

Απόλυτα διασταυρωμένες πηγές σημειώνουν στο L&O, πως οι δράστες έφεραν στο σώμα τους τατουάζ που παραπέμπουν σε μέλη της Γεωργιανής μαφίας και σε άτομα που έχουν φυλακιστεί κατά το παρελθόν, ενώ διερευνάται το εύρος της δράσης τους καθώς αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως εμπλέκονται σε δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις. Παράλληλα υψηλόβαθμες πηγές της ΕΛ.ΑΣ τονίζουν στο L&O, πως, «κρούσματα παραβατικότητας, κλοπές, ληστείες, με θύματα στελέχη της δίωξης εκβιαστών, δεν θα γίνονται ανεκτά από κάθε είδους παραβατικό στοιχείο».

Πηγή: lawandorder.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου