Friday, 29 March, 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Εξώδικο στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» από τη μητέρα και την αδερφή του

Σε ρήξη έχει έρθει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με την οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.
Στη σημερινή εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ, μέσω της δικηγόρου τους, Ρόης Παυλέα, και του ασκούμενου δικηγόρου, Σπύρου Χαριτάτου, ο οποίος ήταν πρώην συνεργάτης της εκπομπής.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή μας η μητέρα και η αδερφή του Καραϊβάζ της δικηγόρου τους Ρόης Παυλέα και του ασκούμενου δικηγόρου, Σπύρου Χαριτάτου», είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια προβλήθηκε το εξώδικο που αφορούσε την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.
Τη συγκεκριμένη ημέρα η Ζήνα Κουτσελίνη είχε ξεσπάσει κατά του Σπύρου Χαριτάτου υποστηρίζοντας ότι πλησίασε τη μητέρα και την αδελφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου, προκειμένου να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση για αυτοπροβολή.
Μάλιστα ανέφερε ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα και τον κάλεσε να παραιτηθεί από την εκπροσώπηση.
Στην εκπομπή είχε βγει και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της συζύγου του Καραϊβάζ, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος σχολίασε ότι η ανακοίνωση που εκδόθηκε δημιουργεί εσφαλμένη εντύπωση ότι η οικογένεια του δολοφονημένου βρίσκεται στα «μαχαίρια», αφού φέρεται να απευθύνθηκαν σε διαφορετικούς δικηγόρους για την υπόθεση.
Σημειώνεται, ότι η αδελφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ γνώρισαν τον Σπύρο Χαριτάτο πέρυσι και απευθύνθηκαν σε εκείνον ως ασκούμενο δικηγόρο και στη Ρόη Παλεύα για να τους εκπροσωπήσουν.
Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ όμως ζήτησε εκπροσώπηση από τον Απόστολο Λύτρα.
Μετά την προβολή του εξωδίκου, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Να σας πω ότι η σύζυγος και ο γιος του Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Χαριτάτος και ο Γιώργος ήταν φίλοι αν μπορεί ο Χαριτάτος να αποδείξει ότι είχαν βγει έξω έστω και μία φορά για καφέ, τα λέω αυτολεξεί τους».

in.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου