Tuesday, 23 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγίζουν καρδιές για την αποτρόπαια εκτέλεση του

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου του γνωστού αστυνομικού ρεπόρτερ, Γιώργου Καραϊβαζ

ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του έχοντας δεχτεί τουλάχιστον έξι σφαίρες στην οδόν Άννινου, στον Άλιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος επέστρεφε από την δουλειά του όταν δέχθηκε περισσότερες από 10 σφαίρες. Έχουν βρεθεί πάνω από 17 κάλυκες στο σημείο…
Η είδηση προκάλεσε σοκ και βαθιά λύπη στην δημοσιογραφική κοινότητα με δημοσιογράφους από έντυπα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα να αποχαιρετούν τον συνάδελφό τους στα social media.
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι μάλιστα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον άδικο και αδίστακτο τρόπο με τον οποίο ο αστυνομικός ρεπόρτερ έφυγε από την ζωή.
Μάλιστα αρκετοί απορούν με το θράσος των δραστών, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκτελέσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ μέρα μεσημέρι και μάλιστα έξω από το σπίτι του.
Το αντίο του site του: «Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα»
Συλληπτήριο μήνυμα για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε και η ιστοσελίδα που ήταν διαχειριστής και ιδιοκτήτης bloko.gr.
«Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες» αναφέρουν αρχικά οι δύο του φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης.
Σύμφωνα με τους ίδιους, τα τελευταία χρόνια τους καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές και τους τίμησε με τη φιλία του. Έτσι «οι ώρες είναι πολύ δύσκολες».
Οι δημοσιογράφοι αποχαιρετούν τον Γιώργο Καραϊβάζ στα social media…
Συγκλονισμένη η ΕΣΗΕΑ από τη δολοφονία του δημοσιογράφου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ.
Σε σχετικά ανακοίνωση, η ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.
Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι:
Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου