Friday, 29 March, 2024

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δράστες της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας

Στην επικήρυξη των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά προχώρησαν από κοινού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

και το υπουργείο Οικονομικών. Το ποσό ανέρχεται στα 300.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.
Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».
Το χρονικό της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο
Οι αδίστακτοι ληστές απείλησαν με το όπλο το μωρό για να πιέσουν το ζευγάρι να τους πει πού κρύβουν χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα σε μια καρέκλα ενώ βασάνιζαν τη γυναίκα για να τους οδηγήσει στο σημείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.
Η γυναίκα συνέχιζε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια και τότε, της έβαλαν ένα μαξιλάρι πάνω από το πρόσωπο και την έπνιξαν.
Η γυναίκα, βρετανικής καταγωγής, ήταν περίπου 20 ετών ενώ το μωρό της 11 μηνών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου