Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γλυκά Νερά: Οι γονείς του δολοφόνου της Καρολάιν διεκδικούν την επιμέλεια της εγγονής

Συνεκδικάζονται σήμερα Τρίτη (17/01), για την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά το ζήτημα για τον ορισμό της επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του 35χρονου

καταδικασμένου συζυγοκτόνου και της εγγονής τους Λυδίας καθώς και η αυτοτελής αίτηση που κατέθεσαν οι γονείς του 35χρονου πιλότου.

Στην αίτηση, οι γονείς του ζητούν να αφαιρεθεί η αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από την μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, ώστε το παιδί να πηγαίνει και στους γονείς του καταδικασμένου συζυγοκτόνου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της Καρολάιν έχει ζητήσει να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του 35χρονου και να γίνεται μέσω Skype, καθώς η γιαγιά βρίσκεται με την εγγονή της στις Φιλιππίνες.

Νωρίτερα σε μια νέα καταγγελία για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προχώρησε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν, ο οποίος κατηγόρησε τον προφυλακισμένο για εμπλοκή σε συμμορία ναρκωτικών. Προ ημερών ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κίνητρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και στην πρόθεση της οικογένειας να μην υπάρχει επαφή των γονιών του γυναικοκτόνου με τη μικρή Λυδία.

πηγή: cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου