Thursday, 25 April, 2024

Γλυκά Νερά: Ποια τα 10 άτομα που έχει εστιάσει η Αστυνομία;

Tο σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του μωρού της

έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και των ξένων μέσων ενημέρωσης.
Ανάμεσα τους και Daily Mail η οποία όχι μόνο αναφέρθηκε στο έγκλημα αλλά και στα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά για την υπόθεση: «Νέα στοιχεία στην αναζήτηση των δολοφόνων της Κάρολαιν. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και μία μηχανή στον τον τόπο του εγκλήματος, λίγο αφότου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης της στο σπίτι της. Το αυτοκίνητο κινούταν στον δρόμο μπροστά από το σπίτι και λίγα λεπτά μετά εντοπίστηκε και μία μηχανή να κάνει το ίδιο. Τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στην ελληνική τηλεόραση από την εκπομπή έρευνας Φως στο Τούνελ και τώρα ερευνούνται από την Αστυνομία καθώς θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας».
Όπως προκύπτει περίπου 10 είναι πλέον οι κακοποιοί τους οποίους οι αρχές έχουν ξεχωρίσει και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών μπορεί να έχουν διαπράξει το αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.
Στη λίστα βρίσκονται τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαποί, που οι ειδικοί τους περιγράφουν ως σκληρούς και αδίστακτους. Πρόκειται για εγκληματίες που έχουν εκτίσει ποινές, καμία όμως δεν εμπλέκεται σε περίπτωση ανθρωποκτονίας.
Σημαντικό να αναφέρουμε ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν αρνηθεί τότε να δώσουν DNA στην αστυνομία, κάτι που δυστυχώς το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία. Ευτυχώς σήμερα αυτό έχει αλλάξει.
Θυμίζουμε ότι DNA που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος, είναι «ορφανό», καθώς δεν ταυτίζεται με κάποιο από αυτά που έχουν στα αρχεία τους, στα Εργαστήρια της Ασφάλειας.
Ειδικότερα η αστυνομία έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην ταυτοποίηση του ατόμου που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει πρόκειται για έναν βραχύσωμο γεροδεμένο άνδρα, ο οποίος θεωρείται πιθανό να ήταν και ο αρχηγός των συμμορίας και τον οποίο έχει περιγράψει ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν.
Τέλος με τα δεδομένα που γνωρίζουμε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτουν στοιχεία που να βοηθούν τις έρευνες των Αρχών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου