Friday, 19 April, 2024

«Γολγοθάς» για 2χρονο κοριτσάκι στο “Παπαγεωργίου”

Δράμα χωρίς τέλος για ένα παιδί δύο χρονών που τραυματίστηκε τη Δευτέρα, σε τροχαίο στην Κατερίνη, όταν παρασύρθηκε από φορτηγάκι

Το παιδί που είναι από τη Συρία, νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κατερίνης αλλά επειδή η κατάστασή του ήταν σοβαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Όμως το παιδί είναι από χτες ασυνόδευτο και ανεβαίνει το Γολγοθά του, στην τρυφερή ηλικία των δύο χρονών, μόνο του, χωρίς τους γονείς ή κάποιον δικό του δίπλα του. Γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και γονείς που συνοδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά που νοσηλεύονται στη συγκεκριμένη κλινική προσπαθούν να σταθούν δίπλα στο παιδί και να του προσφέρουν παρηγοριά και ψυχολογική στήριξη.
«Το παιδί μουγκρίζει από τους πόνους, οι γιατροί και οι νοσηλευτές έπεσαν με τα μούτρα από πάνω του από χθες να το περιθάλψουν και να το παρηγορούν! Οι νοσηλεύτριες τραβάνε τα μαλλιά τους πως το έστειλαν έτσι! Πραγματικά έχει πιαστεί η καρδιά μας» είπε συγκλονισμένη στο makthes.gr μια γυναίκα που συνοδεύει το δικό της παιδί σε κοντινό δωμάτιο.
Το παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στις 25/10. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το παιδί βρισκόταν στην παιδική χαρά, μαζί με τους γονείς του. Κάποια στιγμή όμως διέφυγε της προσοχής τους, βγήκε έξω στον δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγάκι που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από το σημείο. Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται σοβαρή. Λίγο αργότερα το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

makthes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου