Wednesday, 24 April, 2024

Γρεβενά: Τρεις νεκροί από την έκρηξη. Ανάμεσά τους ο συνιδιοκτήτης

Τρεις είναι οι νεκροί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά, το πρωί της Δευτέρας.

Ανάμεσα τους είναι και ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας ΕΛΤΕΚ ενώ και οι τρεις εντοπίστηκαν σε μονάδα παραγωγής.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες από την Αστυνομία, τα τρία άτομα βρίσκονταν μέσα στο εργοστάσιο την ώρα της έκρηξης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ένας από τους τρεις είναι 49 ετών από την Κοζάνη και οι υπόλοιποι δύο από το χωριό Δήμητρα και τα Γρεβενά.

Σημειώνεται ακόμη πως από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά ένας 25χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

«Θα γίνει έρευνα. Περιμένουμε τους πυροτεχνουργούς»

«Έρχονται πυροτεχνουργοί για να διασφαλίσουν και τις άλλες εγκαταστάσεις ώστε να μπορεί να ερευνηθεί ο χώρος», δήλωσε στο ThessToday.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χρήστος Τριγώνης, υπογραμμίζοντας ότι θα ξεκινήσει άμεσα έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης. Πηγές από τον δήμο Γρεβενών τονίζουν στο ThessToday.gr ότι το σημείο έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας σε απόσταση δύο χιλιομέτρων, ενώ η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι και 30 χιλιόμετρα μακριά.

Το εργοστάσιο είναι της εταιρίας ΕΛΤΕΚ η οποία ιδρύθηκε το 2010 με έδρα στους Αγαλαίους του Δήμου Γρεβενών. Εκπρόσωποι του Εργατοϋπαλληλλικού Κέντρου Γρεβενών δήλωσαν στο ThessToday.gr ότι σε αυτό εργάζονται περίπου 10 άτομα συν τους ανθρώπους ασφαλείας.

greveniotis.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου