Friday, 29 March, 2024

ΓΣΕΕ: Λίγο αργά θυμήθηκαν τα «ΝΤΑΟΥΛΙΑ» στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ»

Με ένα βαρύγδουπο τίτλο και με αναληθές ρεπορτάζ, το οποίο διαστρεβλώνει πλήρως τις θέσεις της ΓΣΕΕ, κάποιοι στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ»

επιχειρούν για ακόμη μία φορά να ικανοποιήσουν το κομματικό αναγνωστικό κοινό τους, αλλά και να επιδείξουν την αφοσίωσή τους στο κόμμα τους.
Ο συντάκτης του ρεπορτάζ, με τα γραφόμενά του σχετικά με το δελτίο τύπου της Συνομοσπονδίας για το θέμα των τριετιών και τη σχετική επιστολή που είχε αποστείλει το Φεβρουάριο του 2019 στο Υπουργείο Εργασίας, βλέπει, με τα κομματικά του γυαλιά, ταύτιση απόψεων ΓΣΕΕ με ΣΕΒ.
Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνον δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, αλλά από την πρώτη στιγμή είχαμε βρεθεί απέναντι ζητώντας επιτακτικά την κατάργηση της μνημονιακής διάταξης, για την οποία, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, η τότε κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) μας απαντούσε ότι απευθυνόμαστε σε «λάθος αποδέκτη».
Πολύ αργά θυμήθηκαν τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα κάποια όψιμα κομματικά «νταούλια» στην «Αυγή». Όσο κι αν τα χτυπούν, τα Συνδικάτα εξακολουθούν να μην στοιχίζονται και να μην υπακούν σε κομματικά, κυβερνητικά και εργοδοτικά κελεύσματα, γεγονός που κατανοούμε ότι δεν αρέσει και δημιουργεί πρόβλημα σε πολλούς.
Η ΓΣΕΕ είναι υπόλογη μόνο στους εργαζόμενους, δεν είχε και δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει τίποτα σε κανένα κομματικό φερέφωνο. Όπως προσέφυγε το 2012 στο Συμβούλιο Επικρατείας εναντίον όλων των αντεργατικών διατάξεων που επιβλήθηκαν, ανάμεσα στις οποίες και αυτές για την εργατική προϋπηρεσία, η Συνομοσπονδία θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα αγωνιστική και νομική, προκειμένου να αποκατασταθεί ο θεσμός των τριετιών, που αποτελεί θεμελιώδη κατάκτησή της υπέρ των εργαζομένων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου