Tuesday, 16 April, 2024

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στα Μεσκλά – Ανθρωποκτονία δείχνουν τα στοιχεία

Σε συναγερμό τέθηκαν το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας μέσης ηλικίας μέσα

σε σπίτι στην περιοχή των Μεσκλών του Δήμου Πλατανιά.
Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.
Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας είναι σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, η γυναίκα βρέθηκε απο μια φίλη της μέσα στο σπίτι της, πεσμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύματα στον λαιμό.
Από την πρώτη αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, έκανε λόγο για ανθρωποκτονία.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «βρέθηκαν κακώσεις από τέμνον όργανο στην εμπρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες του θύματος».
Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη λόγω του ψύχους που επικρατεί, δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει μια πρώτη ένδειξη για τον χρόνο θανάτου της 54χρονης, κάτι που αναμένεται να προκύψει μετά την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr στον χώρο του εγκλήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.
Η 54χρονη στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με Χανιώτη ο οποίος πήγε στο σπίτι όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και μίλησε με τους αστυνομικούς, ενώ μετά το διαζύγιο συζούσε με έναν Νορβηγό τον οποίο αναζητούν οι αρχές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου