Friday, 19 April, 2024

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Προφυλακιστέος ο 50χρονος

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας της 54χρονης στη Νίκαια.

Νωρίτερα ο 50χρονος γυναικοκτόνος έπαθε κρίση πανικού την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 50χρονος φέρεται να υποστήριξε: «Γύρισα σπίτι τα ξημερώματα… Είχα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ τόσο εκείνη τη βραδιά όσο και την προηγούμενη ημέρα. Με τη γυναίκα μου τσακωθήκαμε και ενώ ήταν στον καναπέ τη σκότωσα».

Το χρονικό του εγκλήματος και το πόρισμα του ιατροδικαστή

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 5:00 της περασμένης Κυριακής ο 50χρονος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και σε κατάσταση μέθης είπε: «Ελάτε στο σπίτι μου γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή με σημάδια στον λαιμό της. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται σε στραγγαλισμό, με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, 13 ετών σήμερα, που ζει στο σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου