Thursday, 25 April, 2024

Γύρισε βίντεο κλιπ χρησιμοποιώντας περιπολικό και ανέβασε το υλικό στο Tik Tok – Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

Άγνωστο πώς ο αλλοδαπός που βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το CNN Greece ανέβασε στη προσωπική του σελίδα στο Tik Tok βίντεο

στο οποίο άλλες φορές βρίσκεται μέσα στο περιπολικό και άλλες πάνω στο περιπολικό, αλλά πάντα και σε όλες τις σκηνές οι αστυνομικοί είναι άφαντοι. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει ανεβάσει τρία διαφορετικά βίντεο, στα οποία πάντα υπάρχει το περιπολικό.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ αναζητά, τι έχει πραγματικά συμβεί, ξεκινώντας από το πότε, τον χρόνο δηλαδή, και το πού καταγράφηκε το περιστατικό. Κάτι που όμως, δεν θα είναι δύσκολο, καθώς υπάρχουν σκηνές στις οποίες αποτυπώνεται στον «ουρανό» του περιπολικού ο αριθμός ταυτότητάς του. Το δεύτερο ερώτημα είναι η περιοχή όπου έγινε το περιστατικό και πώς βρέθηκε εκεί το περιπολικό, ενώ βασικό ερώτημα φυσικά είναι, το πώς οι αστυνομικοί άφησαν σταθμευμένο και ανασφάλιστο το όχημα.

Αρχικά, στην έρευνα τους περιέλαβαν και το ενδεχόμενο, να μην επρόκειτο για πραγματικό αλλά για παραποιημένο περιπολικό, κάτι που θα μπέρδευε, αν ίσχυε, πολύ περισσότερο τα πράγματα και φυσικά θα προκαλούσε μεγαλύτερη ανησυχία.

Οι αρχές πάντως, αναλύουν καλύτερα το βίντεο, καθώς στη συνέχειά του και μετά τις σκηνές με το περιπολικό, ο πρωταγωνιστής καταγράφεται να κρατά στιλέτο και να το δείχνει επιδεικτικά στην κάμερα, ενώ υπάρχει και σκηνή που μετρά, επίσης επιδεικτικά, πολλά χαρτονομίσματα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου