Friday, 29 March, 2024

Δάκρυσε από χαρά η Έλενα: Νίκησε τον καρκίνο και κτύπησε το καμπανάκι

Τον δικό της προσωπικό Γολγοθά βίωνε τους τελευταίους έξι μήνες η Έλενα Αγαθαγγέλου από τη Λεμεσό, η οποία νίκησε τον καρκίνο

και κτύπησε το καμπανάκι του αιματολογικού θαλάμου στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού.

Μιλώντας στο SigmaLive η Έλενα ανέφερε ότι η διάγνωση έγινε τον περασμένο Οκτώβριο έπειτα από αρκετούς μήνες αναλύσεων και επισκέψεων σε διάφορους γιατρούς καθώς δεν υπήρχαν εμφανή συμπτώματα.

Όπως ανέφερε διαγνώστηκε με αιματολογικό καρκίνο, ή αλλιώς λέμφωμα, εξηγώντας ότι αυτή η πάθηση πλήττει πολλούς νέους ανθρώπους. «Οι χημειοθεραπείες κράτησαν για 6 μήνες και τελείωσαν εχτές με τη βοήθεια του Θεού. Το καμπανάκι έγινε δωρεά, μαζί με τον πίνακα μου στο πλάι, όπου αναγράφεται ένα μήνυμα ελπίδας, στον θάλαμο του αιματολογικού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και έγιναν οι χημειοθεραπείες» είπε.

Διευκρίνισε ότι ήταν η πρώτη που είχε την χαρά να το χτυπήσει. «Από εδώ και πέρα θα το χτυπάει ο κάθε καρκινοπαθής που τελειώνει τις χημειοθεραπείες του και βγαίνει νικητής κι εύχομαι πραγματικά να μη φύγει ούτε ένας χωρίς να το χτυπήσει. Εύχομαι η δική μου εμπειρία και πορεία να αποτελέσει δύναμη ελπίδας, πάθος για ζωή, θάρρος για αγώνα!» Συγγενείς και φίλοι επιφύλαξαν μια έκπληξη στην Έλενα καθώς μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι της με πανό και μπαλόνια για να γιορτάσουν μαζί της τη νίκη της.

Πηγή: sigmalive

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου