Friday, 29 March, 2024

Δίκη Πισπιρίγκου: Έξαλλος ο Μάνος Δασκαλάκης από τη δήλωση Κούγια ότι η Τζορτζίνα δεν έβλεπε

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας καθώς μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι η Τζορτζίνα  δεν έβλεπε.

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος ήταν παρών στην ακροαματική διαδικασία, κ. Γεωργακόπουλος, αναφέρθηκε στο σενάριο από την υπεράσπιση ότι η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε, δεν άκουγε και ότι είχε νοητική υστέρηση.

Όπως αποκάλυψε ο πελάτης του είναι εξοργισμένος: «Είναι ξεκάθαρος. Η Τζωρτζίνα έβλεπε, άκουγε και είχε πλήρη αντίληψη. Αντιδρούσε στα εξωτερικά ερεθίσματα και μάλιστα μου ζήτησε επίσης να μεταφέρω ότι απορεί και οργίζεται ότι η κατηγορούμενη επιτρέπει να διακινούνται τέτοια σενάρια για την κόρη της στον βωμό της υπεράσπισης της».

Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το παιδί δεν έβλεπε, τα έχει πει στην κατάθεσή της η κυρία Παπαθεοδωροπούλου από την ανάκριση. Άρα ο κ. Γεωργακόπουλος έχει γίνει εκπρόσωπος Τύπου του κ. Δασκαλακη; Το καταθέτει η κυρία Παπαθεοδωροπούλου και εκεί το βρήκα εγώ διαβάζοντας την κατάθεση, γιατί ο δικηγόρος πρέπει να διαβάζει την δικογραφία. Το λέει η κυρία εντατικολόγος. Η κυρία Παπαθεοδωροπούλου ρητώς το λέει: “Στην αρχή είμαστε σίγουροι ότι δεν έβλεπε καθόλου, μετά νομίζουμε ότι κάτι μπορεί να βλέπει”».

Ο Αλέξης Κούγιας στην τοποθέτησή του δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε συμμορία γιατρών, ενώ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της παρουσιάστριας Σίσσυς Χρηστίδου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου