Tuesday, 19 March, 2024

Δίκη Τοπαλούδη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό

Ομόφωνα ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βιασμό από κοινού κρίθηκαν οι δύο κατηγορουμένοι στη δίκη Τοπαλούδη.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ζήτησε την ενοχή των δυο κατηγορουμένων, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Πλέον η διαδικασία συνεχίζεται με το αν θα αναγνωριστούν ή όχι ελαφρυντικά ώστε να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών για τους δυο κατηγορουμένους για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
Η απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα μελών του ακροατηρίου.

Είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία είχε ζητήσει τη ενοχή των δυο κατηγορουμένων της υπόθεσης του 23χρονου Ροδίτη και του 21χρονου συγκατηγορουμένου του. Οι δυο κατηγορούμενοι άκουσαν αμίλητοι την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας μπαίνοντας στη δικαστική αίθουσα χειροκροτήθηκε από μέλη του ακροατηρίου. Πριν από λίγο βγήκε από το δικαστήριο υποβασταζόμενη και οργισμένη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη λόγω της αγόρευσης του συνηγόρου του 23χρονου Ροδίτη καθώς ζήτησε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας και ανέφερε πως μακάρι η Ελένη να βρίσκονταν στη ζωή.

«Δεν γυρνάει πίσω το παιδί μου. Ποιο ελαφρυντικό; 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου», φώναξε η μητέρα της Ελένης και αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας και με τον ακροατήριο να την χειροκροτεί. Σημειώνεται ότι έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα που φωνάζουν συνθήματα για την αδικοχαμένη κοπέλα.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου