Friday, 19 April, 2024

Δίκη ψευτογιατρού: «Ο γιος μου θα ζούσε αν δεν είχαμε συναντήσει τον κατηγορούμενο»

«Ξέραμε ότι η περίπτωση του παιδιού μας ήταν δύσκολη, αλλά κερδίζαμε χρόνο. Δυστυχώς επιλέξαμε το δρόμο κατηγορούμενου» κατέθεσε ο πατέρας του 16χρονου αγοριού

θύματος του κατηγορούμενου ψευτογιατρού, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο γιός του θα μπορούσε να ζει αν δεν είχαν συναντήσει το κατηγορούμενο.
Αναφερόμενος στον κατηγορούμενο «ψευτογιατρό» ο μάρτυρας τον περιέγραψε σαν έναν άνθρωπο που είχε τον τρόπο του να σε πείθει πως όλα έλεγε ήταν αλήθεια.
Στη συνέχεια αφού περιέγραψε τις συναντήσεις που είχε μαζί του ακόμα και σε κλινική, όπου εμφανιζόταν ως γιατρός, είπε πως αρχικά δεν είχε γίνει αναφορά για κάποιο χρηματικό ποσό αφήνοντας να εννοηθεί ότι βοηθάει αφιλοκερδώς τα ελληνόπουλα.
Ωστόσο, σε μία από τις επόμενες συναντήσεις τους μίλησε για την αμοιβή του αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ήταν μικρό ποσό, λέγοντας μας ότι εάν πηγαίναμε στην Ελβετία, θα ήταν εκατομμύριο. Δεν είχα μαζί μου χρήματα και δυσαρεστήθηκε. Του είπα «Μην στεναχωριέστε. Θα σας τα στείλω σε τραπεζικό λογαριασμό». Τελικά, του είπα ότι θα του τα πάω την επόμενη το πρωί, του έδωσα σε ένα φάκελο 22.000 ευρώ.
Πρόεδρος: Το παιδί, εάν δεν είχε γίνει όλο αυτό με τον κατηγορούμενο, θα ζούσε;
Μάρτυρας: 100%. Με το χειρουργείο των Γερμανών, θα ζούσε τρία χρόνια.
Ξέραμε ότι η περίπτωση ήταν δύσκολη, αλλά κερδίζαμε χρόνο. Δυστυχώς επιλέξαμε το δρόμο κατηγορούμενου. Η δίκη συνεχίζεται στις 30 Νοεμβρίου.
tovima.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου