Saturday, 20 April, 2024

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον νταή που «έστειλε» στην Εντατική τη σύντροφό του

Η γυναίκα φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου η γυναίκα από τη Ρουμανία, τη οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον Έλληνα σύντροφό της.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive, ο 42χρονος άντρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο ξυλοδαρμός αυτός δεν είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρώτος, καθώς το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Ωστόσο η κατάσταση της γυναίκας αυτή την φορά είναι πολύ άσχημη και μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο συλληφθείς, όπως λένε οι πληροφορίες, όταν ρωτήθηκε γιατί την χτύπησε, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Τη γυναίκα μετέφερε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο ο ίδιος ο σύντροφός της.
Οι γιατροί ήταν σίγουροι πως τα τραύματα είχαν προκληθεί από ξυλοδαρμό και απευθύνθηκαν στις αρχές.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ξυλοδαρμός αυτός δεν είναι ο πρώτος, καθώς το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Ωστόσο η κατάσταση της γυναίκας αυτή τη φορά είναι πολύ άσχημη και μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο συλληφθείς, όπως λένε οι πληροφορίες, όταν ρωτήθηκε γιατί την χτύπησε, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου