Thursday, 25 April, 2024

Δεν πήγε στην κηδεία της πεθεράς του, αλλά στο δικαστήριο για απειλή της συζύγου του

Ένας 58χρονος στο Βόλο πλήρωσε ακριβά την απόφασή του να μην παρευρεθεί στην κηδεία της πεθεράς του, επειδή ήταν μαλωμένοι.

Ειδικότερα, στο αυτόφωρο ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου οδηγήθηκε χθες, Παρασκευή, ένας άνδρας, μετά από καταγγελία της συζύγου του για εξύβριση και απειλή σε βάρος της.

Όπως κατήγγειλε η 53χρονη, προχθές, Πέμπτη, η ίδια κήδευσε την μητέρα της, ενώ ο σύζυγός της δεν παρευρέθηκε στην τελετή της πεθεράς του, επειδή δεν μιλιόταν μαζί της και όταν του τηλεφώνησε να του ζητήσει το λόγο της απουσίας του, εκείνος άρχισε τις φωνές.

Όταν η γυναίκα επέστρεψε σπίτι, ξεκίνησε ανάμεσά τους καυγάς, με τον κατηγορούμενο να την βρίζει και να την απειλεί «θα σε πιάσω από το λαρύγγι» και εκείνη τρομαγμένη να καλεί σε βοήθεια τα παιδιά της και να φεύγει από το σπίτι.

Όπως κατέθεσε ενώπιον της έδρας, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό στα 36 χρόνια που είναι παντρεμένο το ζευγάρι. «Έχει ξαναγίνει ανάλογη κατάσταση πολλές φορές… ηρεμεί μόνο όταν φεύγω από το σπίτι» υπογράμμισε και εξήγησε πως γι’ αυτό υπέβαλε την καταγγελία, ενώ δήλωσε πως επιθυμεί να πάρει διαζύγιο από τον 58χρονο.

Από την πλευρά του, ο 58χρονος, στην απολογία του, ζήτησε συγνώμη από τη σύζυγό του και ισχυρίστηκε πως απλά καυγαδίσανε, με την 53χρονη να αποδέχεται την συγγνώμη του αλλά να εμμένει στην απόφαση της να χωρίσουν. Η δίωξη για εξύβριση έπαυσε οριστικά, ενώ η έδρα έκρινε ένοχο τον 58χρονο για την κατηγορία της απειλής και του επέβαλε ποινή έξι μηνών με τριετή αναστολή, στην οποία εκείνος εν συνεχεία άσκησε έφεση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου