Thursday, 28 March, 2024

Δερμιτζάκης: «Ανοίξτε τα όλα, βγάλτε τον κόσμο έξω. Δε βλέπω άλλη λύση»

Μια διαφορετική οπτική δίνει ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης

ο οποίος βλέποντας την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την διασπορά του κορονοϊού, ζητάει να ανοίξουν… τα πάντα και να βγάλουμε τον κόσμο από το σπίτι, σε χώρους καλά αεριζόμενους αλλά και να αναστείλουμε όλους τους περιορισμούς μετακινήσεων.
Αναλυτικά η ανάρτηση Δερμιτζάκη:
«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη. Η μόνη λύση είναι η μεταφορά όλων των πολιτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους!
Σχολεία, εργασία, κοινωνικές επαφές, λιανικό εμπόριο έξω ή σε συνεχώς αεριζόμενους χώρους με ανοιχτά παράθυρα. Ανοίξτε την εστίαση έξω.
Επίσης, αναστολή όλων των απαγορεύσεων μετακινήσεων ώστε ο κόσμος να μοιραστεί σε πάρκα για αναψυχή και άθληση.
Τέλος, βάλτε υποδομές σε πάρκα (μικροπωλητές με φαγητό, καφέ κτλ) ώστε να ενθαρρυνθεί ο κόσμος να μείνει πολλή ώρα έξω σε πάρκα. Φορέστε πουλόβερ, μπουφάν, παλτό, ρούχα του σκι και ό,τι άλλο χρειάζεται για να αντέξετε το κρύο. Και φυσικά μάσκα παντού και πάντα!
Δε βλέπω άλλη λύση».
div class=”fb-post” data-href=”https://www.facebook.com/dermitzakis/posts/10225113162326469″ data-width=”500″ data-show-text=”true”>
Δημοσιεύτηκε από Manolis Dermitzakis στις Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου