Thursday, 25 April, 2024

Δηλώσεις συμμετοχής για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2015 (16-22 Σεπτεμβρίου)

Δηλώσεις συμμετοχής για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2015 (16-22 Σεπτεμβρίου)

Οι πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2015 (16-22 Σεπτεμβρίου).

Αυτή η χρονιά συνοδεύεται από το σύνθημα ‘Επέλεξε, Άλλαξε. Συνδύασε’ για να υπογραμμίσει τη δυνατότητα επιλογής εκ μέρους των πολιτών διαφορετικών τύπων μέσων μεταφοράς.

Κατά την περυσινή διοργάνωση, πολίτες από 2.013 πόλεις από 44 χώρες διερεύνησαν τα οφέλη της υιοθέτησης αειφόρων μέσων μεταφοράς.

Ο ηλεκτρονικός τρόπος δήλωσης ενδιαφέροντος έχει τελείως αναθεωρηθεί, καθιστώντας ευκολότερη την επιβεβαίωση της συμμετοχής των ενδιαφερομένων.

Από τις συμμετέχουσες πόλεις θα ζητηθεί να δηλώσουν έναν από τους τρεις τρόπους συμμετοχής: διοργάνωση εβδομάδας με δραστηριότητες για την αειφόρο κινητικότητα˙ υλοποίηση ενός ή περισσοτέρων μέτρων για τις μεταφορές, όπως η δημιουργία ποδηλατοδρόμων˙ ή διοργάνωση της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο στις 22 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία ένα τμήμα του δρόμου κλείνει για τα Ι.Χ. και είναι ελεύθερο για τους πεζούς. Εκείνες οι πόλεις που επιλέγουν και τους τρεις  τρόπους συμμετοχής είναι επιλέξιμες για να υποβάλουν υποψηφιότητα για το σχετικό βραβείο.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής και συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας είναι διαθέσιμες στο σχετικό ιστότοπο της εν λόγω πρωτοβουλίας πατήστε ΕΔΩ 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου