Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Διαδηλωτές σκίζουν εικόνα της Παναγίας στο κέντρο της Αθήνας

Σκηνές που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές βίας και καταπίεσης εκτιλύχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας εις βάρος ενός άνδρα

ο οποίος έκανε το λάθος να περάσει από σημείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε πορεία έχοντας στο καλάθι της μοτοσυκλέτας του, μια εικόνα της Παναγίας.
Νεαρά άτομα τα οποία διαδήλωναν υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων… ξεδίπλωσαν όλες τις δημοκρατικές ευαισθησίες τους σχίζοντας και πετώντας την εικόνα της Παναγίας ενώ ο πολίτης του οποίου οι «δικαιωματιστές» δεν αναγνώρισαν το δικαίωμα του θρησκεύειν… δεν μπόρεσε να πει λέξη.
Όπως φαίνεται σε βίντεο του orthodoxia.info αρχικά οι συγκεντρωμένοι βγάζουν την εικόνα από το καλάθι σπάνε την κορνίζα και την πετούν στον δρόμο ειρωνευόμενοι τον ηλικιωμένο άνδρα. Όταν εκείνος πηγαίνει να μαζέψει την εικόνα από τον δρόμο κάποιοι του την παίρνουν από τα χέρια και την σκίζουν.
Η θλιβερή σκηνή δεν σταματά όμως εκεί. Ακόμη κι όταν ο άνθρωπος μάζεψε τα κομμάτια και πήγε να φύγει δυο νεαρές κοπέλες τα πήραν από το καλάθι της μηχανής για να τα σκίσουν ακόμη περισσότερο.
Μια θλιβερή εικόνα η οποία γίνεται ακόμη πιο σκοτεινή όταν διαπιστώνεται πως οι πρωταγωνιστές είναι νεαροί πολίτες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι προηγήθηκε του συμβάντος ή τι ακολούθησε αλλά σε κάθε περίπτωση η εικόνα είναι θλιβερή!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου