Thursday, 25 April, 2024

Διαλυνάς για υπόθεση 24χρονης: Απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές – Οι καταθέσεις

Δηλώσεις-βόμβα από τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά, ο οποίος έχει κληθεί να συνδράμει και να βοηθήσει νομικά την πλευρά της 24χρονης, χωρίς να είναι επίσημος δικηγόρος της, που καταγγέλλει βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Διαλυνάς έκανε λόγο για «διεθνές κύκλωμα», όπως προκύπτει από τη σχετική έρευνα που γίνεται στην Κύπρο.

«Υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο» ενημέρωσε ο δικηγόρος. «Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνή» συμπέρανε και ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να βιαστούν.

«Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις» συνέχισε, ενώ επεσήμανε πως πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών. Εμφανίστηκε, δε, ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το ότι δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης.«Απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές μετά από 20 μέρες» είπε και διέψευσε τις πληροφορίες περί αποστολής τους σε εργαστήριο της Ελβετίας. «Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλει εξετάσεις στην Ελβετία;» διερωτήθηκε, ενώ ερωτώμενος για το εάν εννοεί ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την καθυστέρηση, τόνισε πως δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο.

Αναρωτήθηκε, επίσης, πώς είναι δυνατόν να μιλήσουν και άλλες γυναίκες από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι συνθήκες. Ερωτώμενος για την έρευνα σε κάποιο γραφείο στην πόλη, δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση, αλλά είπε: «Ξέρω ότι υπάρχουν διάφοροι “ψαράδες” που “ψαρεύουν” κοριτσάκια, τα οδηγούν εκεί πού πρέπει. Τσάμπα ποτά, μεγάλη ζωή. Μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία».

Τέλος, σε ερώτηση για την κατάθεση του 27χρονου, που συνελήφθη για την υπόθεση, ότι ήταν η 24χρονη αυτή που τού είπε να πάνε στη σουίτα, απάντησε, με νόημα: «Με περίοδο»; – η νεαρή είχε έμμηνο ρήση.

«Η Γεωργία μου ζήτησε να πάμε στο δωμάτιο μου», λέει ο 27χρονος – Οι καταθέσεις των τριών Αθηναίων που εμπλέκονται στην υπόθεση

Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς παρουσιάζει ο 27χρονος που είχε συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – Όσα είπαν ο αδελφός και ο φίλος του

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ και τις καταθέσεις εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου