Thursday, 28 March, 2024

Διεθνές οικονομικό συνέδριο στη Λάρισα με χορηγό οίκο ανοχής!

Από σπόνσορες τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, «χρυσοί χορηγοί» με παρουσία σε διεθνές οικονομικό συνέδριο. «Αίγλη» και στο εξωτερικό αποκτούν

οι δύο μεγαλύτεροι οίκοι ανοχής στη Λάρισα, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο διεθνές οικονομικό συνέδριο που θα γίνει τον άλλο μήνα στην «πρωτεύουσα του κάμπου», ενώ η επιχείρηση θα είναι και χορηγός του συνεδρίου.

Το παγκόσμιο οικονομικό συνέδριο The Free Market Road Show θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου στο Επιμελητήριο Λάρισας με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών επιχειρήσεων, διακεκριμένων ερευνητών και ειδικών σε θέματα εγχώριας και διεθνούς πολιτικής σκηνής. Μία από τους ομιλητές σε αυτό θα είναι η ιδιοκτήτρια των δύο φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής.

Οπός είπε η «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου, «πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό – παγκόσμιο συνέδριο σε σχέση με το επιχειρείν και τη νέα αγροτική καλλιέργεια, το οποίο διοργανώνεται από καταξιωμένους καθηγητές, αγρότες και δήμους. Θα είμαι κι εγώ ομιλήτρια. Θα πάμε και σε άλλες χώρες. Πρώτος σταθμός θα είναι η Αυστρία, μετά η Ολλανδία, η Βραζιλία. Δεν ασχολούμαι μόνο με τον τομέα τον οποίο γνωρίζετε… Ομως καλύτερα να παρακολουθήσετε αυτά που θα πούμε» ανέφερε η κυρία Αλευρίδου, η οποία στο παρελθόν είχε γίνει χορηγός της ομάδας Βουκεφάλας, που αγωνίζεται στην Α1 τοπική κατηγορία της Λάρισας.

Το συγκεκριμένο συνέδριο διοργανώνεται για δέκατη συνεχή φορά από το Austrian Economics Center (AEC), ινστιτούτο έρευνας και οικονομικών με έδρα τη Βιένη, σε συνεργασία με την ελληνικής προέλευσης οργάνωση Youth Business Network. Στόχος είναι η προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Μεταξύ άλλων, οι θεματικές ενότητες θα εστιάσουν στην αυξανόμενη παγκόσμια ανισότητα και την κρίση αξιών, θα εξετάσουν το «σταυροδρόμι» στο οποίο βρίσκεται η Αγγλία και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ενωση μετά το Brexit, καθώς και τις συνέπειες που επιφέρει η αλλαγή ηγεσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

dimokratianews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου