Friday, 29 March, 2024

Δικαιοσύνη με τα όλα της! Από τους τρεις που βίασαν την κοπέλα, θα τους ταΐζουμε και ο ένας ελεύθερος με επιμέλεια!  

Ο 16χρονος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και η επιμέλειά του ανατέθηκε σε αρμόδια υπηρεσία ανηλίκων

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενοι, ο 20χρονος Αλγερινός και ο 27χρονος σεσημασμένος αλλοδαπός, για την υπόθεση ληστείας και βιασμού 23χρονης κοπέλας εντός του ΑΠΘ. Ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 16χρονος Σύρος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους λόγω ανηλικότητας και η επιμέλειά του ανατέθηκε σε υπηρεσία ανηλίκων.

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί άλλα τέσσερα άτομα. Σε βάρος των κατηγορουμένων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα του ομαδικού βιασμού, της ληστείας, των διακεκριμένων κλοπών, της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών, κατά περίπτωση. Οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι, ένας Σύρος, ένας Αλγερινός και ένας τρίτος, ο οποίος σε κάποια έγγραφα φαίνεται ως Αλγερινός και σε άλλα ως Σύρος, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκαν σε νεαρό ζευγάρι, έναν 20χρονο και μία 23χρονη, που βρισκόταν εντός της πανεπιστημιούπολης. Αφού τους λήστεψαν, ο 20χρονος τράπηκε σε φυγή και οι δράστες προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλας. Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι δύο Σύροι, ένας με καταγωγή από τη Δυτική Σαχάρα και ένας Αλγερινός, 16-44 ετών.

Μετά την επίθεση, οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν από την αστυνομία σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου κατά την αστυνομική έφοδο βρίσκονταν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί. Από τον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν περίπου δύο κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία φαίνεται ότι προορίζονταν για διακίνηση.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που ενοικίαζε ο 44χρονος συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 1 κιλό και 77 γραμμάρια κάνναβη και το χρηματικό ποσό των 4.330 ευρώ, σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

voria.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου