Friday, 19 April, 2024

Δικηγόρος Σεμέδο: Ο ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες για ομαδικό βιασμό

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ομαδικό βιασμό, άσκησε ο εισαγγελέας στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την καταγγελία 17χρονης.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, συνελήφθη μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε στην αστυνομία 17χρονη μαζί με τη μητέρα της.
Σύμφωνα με την καταγγελία μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, ο Σεμέδο την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασαν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο Σεμέδο πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και τη βίασαν.
Ο Ρούμπεν Σεμέδο, δια του δικηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου δηλώνει ότι αρνείται την κατηγορία ενώ υποστηρίζει ότι υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που αποκλείουν την καταγγελία. Υποστηρίζει ακόμη ότι το θύμα είχε δηλώσει στον ποδοσφαιριστή ότι ήταν 19 ετών, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού «πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».
Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε, όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».
Ανέφερε ακόμη ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά». Nωρίτερα ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον Σεμέδο, σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 17χρονης σε βάρος του για βιασμό και η σύλληψη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο Σεμέδο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου