Tuesday, 16 April, 2024

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Ο πατέρας των θυμάτων ξεσπά: «Ο ποινικός κώδικας να αλλαχτεί εδώ και τώρα»

Η υπόθεση του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα του Βόλου, όπου δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους, μετά από επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει

σύζυγο της γυναίκας, σόκαρε τον Απρίλιο του 2021 ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Με αφορμή τη γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, ο πατέρας των θυμάτων μίλησε το πρωί της Τετάρτης 10/8 στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και τη Μαριλένα Μπάμπου, κάνοντας έκκληση στην κυβέρνηση και το Υπουργείο Δικαιοσύνης να αλλάξει τον ποινικό κώδικα. «Κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτό το κακό. Και που έφαγε δις ισόβια τι; Και ζητάει και δεύτερη ευκαιρία; Στα παιδιά μου δόθηκε δεύτερη ευκαιρία; Όχι! Ποιος θα μου τα φέρει εμένα πίσω. Τα ισόβια να γίνουν ισόβια, να μην υπάρχει ούτε μία ημέρα για έξοδο».

Όπως και η γυναίκα στη Ζάκυνθο που βρήκε τραγικό θάνατο από τον εν διαστάσει σύζυγό της, έτσι και η κόρη του, είχαν απευθυνθεί πολλές φορές στις Αρχές. «Στη δική μας περίπτωση, οι Αρχές δεν έκαναν τίποτα. Του έκαναν μόνο συστάσεις και τίποτα άλλο. Ο ποινικός κώδικας πρέπει να αλλαχτεί εδώ και τώρα για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα» δήλωσε ο πατέρας των δύο θυμάτων του φονικού στη Μακρινίτσα.

https://www.youtube.com/watch?v=fqqvcqGUdHo&t=151s

Alpha

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου