Friday, 19 April, 2024

Δολοφονία σε… ζωντανή ακρόαση στον Ασπρόπυργο

Δολοφονία σε… ζωντανή ακρόαση! Τον σκότωσαν με το δικό του όπλο. Ο 59χρονος ναυτικός, μηχανικός πλοίων, το βράδυ της Τετάρτης μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με μία γυναίκα συνάδελφό του.

Άκουσε περίεργους θορύβους και συνομιλίες από την κρεβατοκάμαρα, που βρισκόταν σε ξεχωριστό αυτόνομο κτίσμα, από το καθιστικό που βρισκόταν εκείνος. Χωρίς να διακόψει τη συνομιλία του πήρε στα χέρια του ένα παλιό μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και βγήκε από το κτίριο προκειμένου να ελέγξει ποιος ήταν στο δεύτερο κτίσμα, επί της οδού Αλκιβιάδου 2 στον Ασπρόπυργο. Πριν προλάβει να μπει στο υπνοδωμάτιο φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τους δράστες, οι οποίοι άρπαξαν το όπλο του και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τις φωνές και τον ήχο του πυροβολισμού άκουσε η φίλη του, που ήταν ακόμη στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.Παρά τις εκκλήσεις της για απάντηση, ο 59χρονος δεν αποκρινόταν. Κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί εντόπισαν νεκρό τον άτυχο άνδρα και δίπλα του το κυνηγετικό όπλο. Όλα τα δωμάτια και των δύο κτισμάτων είχαν ερευνηθεί εξονυχιστικά από τους δράστες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι είχαν αφαιρέσει, ενώ κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, εξερεύνησαν τον χώρο αναζητώντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών.

Το θύμα, ήταν χωρισμένο, έμενε μόνος του, διατηρούσε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινούσε ένα νέο ταξίδι με πλοίο. Τις έρευνες για την υπόθεση έχουν αναλάβει αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

www.thetoc.gr

Δολοφονία σε… ζωντανή ακρόαση στον Ασπρόπυργο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου