Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Νέα μαρτυρία «καίει» τον 27χρονο φονιά

Συγκλονίζει μαρτυρία γυναίκας για τον 27χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σουζάν Ίτον.

Η γυναίκα περιέγραψε τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε, όταν της επιτέθηκε o 27χρονος που κατηγορείται ως δολοφόνος της Ίτον.
Πρόκειται για μία Γερμανίδα, η οποία γλίτωσε κατά τύχη από το στόχαστρο του 27χρονου Κρητικού, λίγες μόλις μέρες πριν δολοφονήσει -όπως ομολόγησε- την Αμερικανίδα βιολόγο.
«Ήμουν στην Κίσσαμο και έκανα βόλτα με το ποδήλατό μου, ξαφνικά είδα και άκουσα ένα αυτοκίνητο να οδηγεί πίσω μου. Ξαφνικά το άσπρο αυτοκίνητο, κάνει μια μανούβρα, στα αριστερά μου, με χτυπάει, χάνω την ισορροπία μου και πέφτοντας έπαθα διάσειση», είπε η γυναίκα, μιλώντας στο Mega.
Η 67χρονη περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε πέρυσι το καλοκαίρι, ανέφερε ότι όταν ο 27χρονος την εντόπισε σε ερημική τοποθεσία, τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του, ρίχνοντάς την αναίσθητη στον δρόμο.
Η γυναίκα γλίτωσε από τύχη, όταν εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε από γειτονικό χωράφι, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, τρέποντας σε φυγή τον δράστη.
«Το ανδρόγυνο είπε: “είναι τρελό, είναι τρελό αυτό που σου έκανε”. Ίσως ήταν μεθυσμένος, με μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους, μου έδωσαν νερό και προσεχτικά μου έδεσαν το αριστερό χέρι. Σπάσατε το αριστερό σας χέρι; Ναι, μερικές μέρες μετά πήγα στο γιατρό και έχω φωτογραφίες με τα δάχτυλα μου σπασμένα», συνέχισε η 67χρονη.
Λίγες μέρες μετά, ο 27χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του την 60χρονη βιολόγο και στην συνεχεία τη δολοφονεί με φρικτό τρόπο.
Η Γερμανίδα στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι ο δράστης τη χτύπησε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του.
«Θέλω να τονίσω με απόλυτη βεβαιότητα ότι το χτύπημα ήταν με πρόθεση και όχι τροχαίο ατύχημα με μεγάλη ταχύτητα», είπε χαρακτηριστικά.
«Αργότερα, αφού ενημερώθηκα για το περιστατικό της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας στα Χανιά, θεώρησα ότι το συμβάν που συνέβη σε εμένα μπορεί να σχετίζεται με τον ίδιο δράστη», πρόσθεσε.
Η 67χρονη Γερμανίδα που γλίτωσε από θαύμα είναι μόνο μία από τις επτά τουλάχιστον γυναίκες που έχουν καταγγείλει ότι έπεσαν θύματα του 27χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον.
cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου