Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Τι πρόδωσε τους ανήλικους δράστες

Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας, στην Αγία Βαρβάρα
με τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή και της 15χρονης κόρης της, να προκαλούν σοκ.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την 15χρονη κόρη της, στις 6 Νοεμβρίου. Για τη δολοφονία κατηγορούνται η ανήλικη κόρη, ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της και ένας 16χρονος Έλληνας, ο οποίος και αναζητείται από τις Αρχές.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, αυτό που πρόδωσε τους ανήλικους δράστες ήταν το γεγονός ότι μετά το έγκλημα, αφαίρεσαν την τραπεζική κάρτα της άτυχης 50χρονης και μάλιστα την χρησιμοποίησαν λίγο αργότερα, κάνοντας αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.

Σημειώνεται πως η κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της εντοπίστηκαν χθες, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία και αφού εξακριβώθηκαν τα πραγματικά, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν η 15χρονη και ο 17χρονος, ενώ ο 16χρονος εξακολουθεί να αναζητείται.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου