Friday, 29 March, 2024

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ευαγγελάτο! Οργή κόσμου εναντίον του

Επικριτικές αντιδράσεις και οργισμένα σχόλια έχουν κατακλύσει το ελληνικό Twitter, μετά την οργισμένη αντίδραση του παρουσιαστή Νίκου Ευαγγελάτου

όταν πολίτης έκανε παρέμβαση κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή του, για να στραφεί κατά του πρωθυπουργού με το «γνωστό» υβριστικό «σύνθημα».

Ενώ έχουμε δει αντίστοιχες εικόνες σε πολλές live μεταδόσεις σε άλλα κανάλια,-πρόσφατα και στην ΕΡΤ-, οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι δεν έχουν αντιδράσει με αντίστοιχο τρόπο, αντίθετα είτε αδιαφορούν, είτε σημειώνουν ότι αυτά «συμβαίνουν» σε ζωντανές συνδέσεις. Ωστόσο το «ξέσπασμα» του παρουσιαστή του Mega μόλις άκουσε στην εκπομπή του το σχόλιο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και η κίνησή του να χαρακτηρίσει ψεκασμένο τον Τζόκοβιτς, προκάλεσε «θύελλα» στο Twitter, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να βλέπει το όνομά του στα πρώτα trenda και τις ύβρεις να στοχεύουν πλέον σε εκείνον… Αυτά συμβαίνουν όταν ο κόσμος αρχίζει να ξυπνά και να καταλαβαίνει γιατί εδώ και 30 χρόνια μας κάνουν κουμάντο οι ίδιοι… στην Tv ή στην πολιτική! Διαβάστε κάποια εξ αυτών από το twitter:

-Για ποιον Ευαγγελάτο μιλάμε μωρέ; Τον σπουδαίο υπάλληλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον τιμητή της αλήθειας και κυνηγό των ψεύτικων  ειδήσησεων που παρουσίαζε ως αληθινά, αποσπάσματα από την προπαγανδιστική ταινία The Interview; #Ευαγγελατε_Γα…σαι

-@lordosmhtsara. Συντονιζόμαστε σήμερα στις 16:20 στο MEGA για να ακούσουμε κήρυγμα για το #Ευαγγελατε_Γαμιεσαι και να κλάψουμε από τα γέλια! 2:01 μ.μ. · 7 Ιαν 2022

-Με 869.000 ευρώ που ήρε ο #Ευαγγελατε_..εσαι μαζί με την γυναίκα του για τα σάιτ τους από την λίστα Πέτσα, το περίεργο δεν είναι πως εξοργίστηκε με το #Μητσοτακη_γαμιεσαι. Το περίεργο είναι πως δεν βγήκε σεργιάνι να γ@μ@$σει μόνος του όποιον μιλά κατά του ευεργέτη του.

– Έξαλλος λέει ο Ευαγγελάτος με το γνωστό #Μητσοτακη_ξερεις_εσυ! Ο Ευαγγελάτος..που έκανε καριέρα πάνω στη φτώχεια μας… ο ντόπιος λακές..ο κατασκευαστής κοινής γνώμης της εκδιδομένης επί χρήμασι.. #Ευαγγελατε_Γ…ι!

– @NikosEvagelatos το “γ.μιέσαι” είναι ευχή. Ύβρις είναι ότι μας σκοτώνουν και εσένα σε πληρώνουν να τους γλείφεις με δικά μας χρήματα. #Μητσοτακη_γα./σαι #Ευαγγελατε.. γ..εσαι!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου