Tuesday, 19 March, 2024

Δ.Κούβελας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι…»

Δ.Κούβελας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι…»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, σχολίασε με δεικτικό τρόπο τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, την κυβερνητική ολιγωρία και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που είχαν ανακοινωθεί για τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ. «Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι εκεί στις φωτιές διότι είναι και αυτή η υπερμετάδοση με τον καπνό βρε παιδί μου, όπως είχαν δηλώσει από νωρίς οι «ειδικοί»!»

Ενώ λίγη ώρα αργότερα έκανε και νέα ανάρτηση τονίζοντας: «Πάλι μιλάνε για την επίπτωση της φωτιάς οι ίδιοι «ειδικοί» των καναλιών. ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΟΙ στη χώρα δεν υπάρχουν προφανώς!»

Χρειάστηκαν τώρα τους ανεμβολίαστους πυροσβέστες 

Σε διαφορετική υπηρεσία είχαν μετακινηθεί 54 πυροσβέστες από τις οκτώ ΕΜΑΚ (Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών) του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς επέλεξαν να μην εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 19 στελέχη προέρχονται από την ΕΜΑΚ Αττικής. Από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος τονίζεται ότι απλά εφαρμόζεται η σχετική διαταγή και οι ανεμβολίαστοι πυροσβέστες δεν θα έχουν καμία άλλη επίπτωση στη σταδιοδρομία τους.

Τώρα όμως που η φωτιά κατέκαψε τη χώρα μας… η κυβέρνηση χρειάστηκε και τους ανεμβολίαστους πυροσβέστες γιατί ως γνωστόν η φωτιά δεν κολλάει κορωνοϊό!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου