Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εθνική πόλο: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για την «ασημένια» επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εθνική πόλο των ανδρών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου της χώρας.
Η μεγάλη και συγκινητική προσπάθεια της Εθνικής πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο της έφερε το ασημένιο μετάλλιο, μετά και την ήττα της στον τελικό του τουρνουά από την Σερβία (13-10)
Η επιτυχία της εθνικής στο Τόκιο “τράβηξε” τα συγχαρητήρια μελών του πολιτικού κόσμου της χώρας. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για το ήθος και την ευαισθησία που επέδειξαν οι διεθνείς,ενώ ακολούθησαν τα σχόλια των Νίκου Δένδια και Φώφης Γεννηματά. Τα συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Στο ήθος και την ευαισθησία που επέδειξαν οι διεθνείς παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στάθηκε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην συγχαρητήρια ανάρτηση που έκανε στα social media μετά την κατάκτηση του ασημένιου Ολυμπιακού μεταλλίου από την «γαλανόλευκη».
Η ανάρτηση της ΠτΔ
«Η Εθνική ομάδα πόλο εκτός από τις λαμπρές της αγωνιστικές επιδόσεις επέδειξε, με τις δηλώσεις των παικτών της, ήθος και ευαισθησία. Η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου μας έδωσε, στις δύσκολες ώρες που περνάμε, μεγάλη χαρά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή!»
«Η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από μία εξαιρετική παρουσία. Θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και όλο το επιτελείο για τη σπουδαία διάκριση» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών.
«Μας χαρίσατε χαμόγελα και στιγμές περηφάνιας μέσα στις στάχτες μιας μεγάλης δοκιμασίας», σχολίασε για την εθνική ομάδα πόλο, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου