Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εικόνες χάους, μετά την κατάληψη σε Λύκειο!

Εικόνες χάους από τις εκτεταμένες καταστροφές σε Λύκειο του Ψυχικού αντίκρισαν οι καθηγητές όταν μπήκαν στο σχολείο μετά το τέλος της κατάληψης που έκαναν μαθητές.

Πρόκειται για ΓΕΛ του Ψυχικού, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη, η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και τελείωσε το βράδυ της Τρίτης.

Σε βίντεο που μετέδωσε το OPEN και η εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”, υπάρχουν σπασμένα τζάμια, σπασμένα γραφεία, κλιματιστικά, φωτιές στον προαύλιο χώρο του σχολείου, αλλά και στον πρώτο όροφο. Έγινε ενημέρωση των γονέων για το τι συνέβη… 

Ο Δήμος έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων

Ο Δήμος έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων και η Ασφάλεια αναζητά τους δράστες αυτών των καταστροφών. Δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο Λύκειο, κατά τη διάρκεια κατάληψης, σημειώνονται καταστροφές, όχι όμως σε αυτόν τον βαθμό, όπως αναφέρουν γονείς και καθηγητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την κατάληψη έκαναν 8-10 μαθητές με 10 αιτήματα τα οποία είχαν γράψει σε χαρτί, το οποίο είχαν αναρτήσει. Στη συνέχεια μπήκαν στο σχολείο εξωσχολικοί, οι οποίοι θα εξεταστούν από τις Αρχές για το αν προκάλεσαν καταστροφές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου