Thursday, 25 April, 2024

Εκδήλωση για την επέτειο της δολοφονίας Κατσίφα

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος «Ελληνοκρατείν», με αφορμή την συμπλήρωση 2 ετών από την άνανδρη, απρόκλητη δολοφονία

του Εθνομάρτυρος της Βορείου Ηπείρου ΜΑΣ Κωνσταντίνου Κατσίφα ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ υπό των κατσαπλιάδων του Έντι Ράμα, διοργανώνει ακομμάτιστη εκδήλωση μνήμης στον Συνοριακό Σταθμό Κακαβιάς, την Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12:30 μ.μ..
Θα ψαλεί τρισάγιο εις μνήμην του αγνού, ανιδιοτελούς Κωνσταντίνου και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί εκπροσώπων όσων πατριωτικών οργανώσεων παραστούν.
Ο Π.Ε.Σ. απευθύνει θερμή έκκληση προς όλα τα πατριωτικά/εθνικιστικά και τα βορειοηπειρωτικά σωματεία και όλους τους συνειδητοποιημένους Έλληνες να δώσουν βροντερό παρών στην εκδήλωση. Δεν ξεχνούμε το μάθημα που μας δίδαξε το Παλληκάρι για το πώς κερδίζεται η Λευτεριά: με πίστη στον Θεό, με Αγώνα, ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, θα νικήσουμε. Εφέτος με τα άθλια, περιοριστικά μέτρα για την δήθεν πανδημία του κοροϊδοϊού, οι προδότες-νεοταξίτες, καταργώντας τις παρελάσεις στις πόλεις και τα χωριά, μάς διευκολύνουν άθελά τους να τιμήσουμε μαζί με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και την επέτειο του ΟΧΙ όπως πρέπει, χωρίς την παρουσία των εξωνημένων φιλοτομαριστών, που συνωθούνται στις εξέδρες των «επισήμων». Δεν χωρούν προφάσεις και δικαιολογίες. Εκείνη την ημέρα, να είμαστε όλοι εκεί.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ, ΗΤΑΝ ΑΔΕΛΦΟΣ, ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΚΑΤΣΙΦΑ, ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!
Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν»
ellinokratein.blogspot.gr
facebook.com/ellinokratein2

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου