Thursday, 28 March, 2024

Εκδήλωση για την επέτειο της κρίσης των Ιμίων, στην Πτολεμαΐδα

Την Κυριακή 2/2/2020 και ώρα 12.00, η ακομμάτιστη πατριωτική ομάδα «Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδας», διοργανώνει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας

στη μνήμη των νεκρών αξιωματικών της κρίσης των Ιμίων.
Σκοπός μας η απότιση φόρου τιμής στους ήρωες πεσόντες εκείνης της βραδιάς, ώστε να υπενθυμιστεί η θυσία τους, σε μια εποχή που “τρέχουν” εξελίξεις σε ανοικτά εθνικά θέματα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσίαση των ομάδων, ομιλίες για την κρίση των Ιμίων και επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Πατέρα Νικηφόρου Μανάδη.
Η ομάδα «Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδας» αποτελείται από ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας, με κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς, με γνώμονα πάντα το εθνικό και πατριωτικό συμφέρον.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι ομάδες της ΕΝ.ΕΔ (Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις).
Καλούμε όλους τους πολίτες, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις ομάδες ενεργών πολιτών της Εορδαίας να συμμετέχουν στην εκδήλωση, διατρανώνοντας ειρηνικά και αποφασιστικά το φρόνημα τους, κρατώντας το μόνο σύμβολο που ενώνει πραγματικά, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
Εκδήλωση για την επέτειο της κρίσης των Ιμίων, 2/2/2020, κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, ώρα 12.00.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου