Saturday, 20 April, 2024

«Εκοιμήθη» μόλις στα 57 του, ο π. Στέφανος Μελισσουργός

Βαρύ πένθος στα Καμένα Βούρλα, καθώς εκοιμήθη ξαφνικά ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα, Παπά-Στέφανος Μελισσουργός, σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Ο άτυχος ιερωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο τοπικό Κέντρο Υγείας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Ο εκλιπών, Παπά- Στέφανος Μελισσουργός, ήταν παντρεμένος και πατέρας 6 παιδιών. Η κηδεία του έγινε σήμερα  Κυριακή στις 3 το μεσημέρι.

Το δυσάρεστο νέο κυκλοφόρησε αργά τη νύχτα του Σαββάτου, με το θάνατο του πολύτεκνου ιερέα, πατέρα έξι παιδιών, να διαπιστώνεται στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων όπου διακομίστηκε επειγόντως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επρόκειτο για έναν εξαίρετο ιερέα, υπόδειγμα οικογενειάρχη, πολύ αγαπητού στο ποίμνιό του.

Η σορός βρίσκεται από το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της Ι.Μ. Φθιώτιδος για τον Παπά-Στέφανο Μελισσουργό

Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος με την κατ΄άνθρωπον θλίψη αναγγέλλει την αιφνίδιο κοίμηση του π. Στεφάνου Μελισσουργού, Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων. Ο μακαριστός π. Στέφανος Μελισσουργός γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, όπου και απεφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Καρπενησίου. Ενυμφεύθη την αγαπημένη του σύζυγο Άννα Νομικού με την οποία δημιούργησαν μία ευλογημένη πολύτεκνη οικογένεια με 6 παιδιά. Διάκονος και Πρεσβύτερος χειροτονήθηκε υπό του μακαριστού Μητροπολίτου Καρπενησίου κυρού Νικολάου, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια διακονούσε στην Ενορία του Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Διακρινόταν για την ευγένεια του, την ταπεινότητά και το πράον του χαρακτήρος του και την αγάπη και αφοσίωσή του στην Εκκλησία. Η Εξόδιος Ακολουθία του ψάλθηκε υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στις 15:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Να είναι ελαφρύ τον χώρα που θα τον σκεπάσει. Να ζήσουν να θυμούνται έναν ιερωμένο που άφησε πίσω του ένα εξαίρετο έργο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου