Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ελένη Τοπαλούδη: «Δικαιωμένοι, αλλά ψυχικά νεκροί» λένε οι γονείς της

Δύο χρόνια συμπληρώνονται αύριο, 28 Νοεμβρίου, από την στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, με τους γονείς της να δηλώνουν δικαιωμένοι αλλά ψυχικά νεκροί.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουρίδου τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών του άγριου εγκλήματος.
Τι δήλωσαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη
«Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται ποτέ ο πόνος να φύγει από μέσα από την ψυχή μας» δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης.
Η μητέρα της συγκλονίζει, λέγοντας: «Τι να πω ότι δεν νιώθω την ίδια φρίκη; Τον ίδιο πόνο; Το ίδιο κάρβουνο μέσα στην ψυχή μου; Έστειλα παιδί για σπουδές και το πήρα νεκρό. Το παιδί μου ήταν ζωντανό. Και η τελευταία της κουβέντα ήταν “θα σας βρει, αληταράδες, ο μπαμπάς μου”».
Ανατριχιαστική ήταν και η περιγραφή του δύτη Γιάννη Μαντίκου, ο οποίος κλήθηκε να ανασύρει τη σορό από τη θάλασσα.
«Όταν κατεβήκαμε και βγάλαμε το κορίτσι έξω στα χαλίκια, μας κόπηκε η αναπνοή γιατί αυτό που αντικρίσαμε στο σώμα της άτυχης Ελένης ήταν πολύ σκληρό και πολύ απάνθρωπο. Όταν ο συνάδελφός μου γύρισε την κοπέλα ανάσκελα, καταλάβαμε ότι η κοπέλα όταν έπεσε στη θάλασσα ήταν ζωντανή» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι δράστες δεν παραδέχονται την ενοχή τους
Δίχως καμία μεταμέλεια, οι δύο κατηγορούμενοι δεν είπαν ποτέ την αλήθεια: δεν παραδέχτηκαν ποτέ ότι βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη, αλλά υποστήριξαν ότι η κοπέλα πήγε μαζί τους με τη θέλησή της. Όσον αφορά στη δολοφονία, ο ένας τα έριχνε στον άλλον. Ο ευκατάστατος Ροδίτης, μάλιστα, είχε το θράσος να υποστηρίξει ότι είχε βαριά ψυχολογικά προβλήματα, ευτελίζοντας την όλη διαδικασία.
Τον Μάιο, οι δύο νεαροί κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ομαδικό βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας χωρίς να αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό και τους επιβλήθηκαν ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξης στον καθένα.
Μιλώντας για την απόφαση της δίκης, ο πατέρας της Ελένης ομολογεί ότι ήταν μόνο «μια στιγμιαία ανακούφιση της ψυχής».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου